Regel elke plechtigheid overzichtelijk online!

Met Plechtigheid Online hebben crematoria een overzichtelijke online tool in handen voor elk afscheid, waarmee de dienstverlening naar nabestaanden en uitvaartleiders klantvriendelijk en efficiënt verloopt. Nabestaanden kunnen met de modules zelf online een heel persoonlijk afscheid regelen. Deze online tool met talloze functies en modules wordt geïntegreerd in de bestaande websites van crematoria.

Muziek

Muziek tijdens een plechtigheid is een belangrijke dienstverlening van een crematorium. Met de module muziek regelen nabestaanden en/of uitvaartleiders online de gewenste muziek tijdens de plechtigheid. 

Deze muziek kan beluisterd en geselecteerd worden uit het muziekboek dat online staat. Eigen muziek uploaden kan natuurlijk ook.

Foto

Tijdens het afspelen van de muziek kunnen nabestaanden verschillende foto's per muziekstuk laten zien in een slideshow, door deze online toe te voegen. Samen met muziek zorgt dit voor nabestaanden voor de juiste visuele beleving bij het gekozen nummer.

Video

Soms zegt bewegend beeld meer dan een statische foto. Met de module video kunnen nabestaanden online kiezen voor het tonen van een video tijdens de muzieknummers. Of per muzieknummer foto's en video afwisselen.

Planning

Een duidelijk overzicht is essentieel voor elk crematorium. Met de planningsmodule kan ieder crematorium haar plechtigheden efficiënt en overzichtelijk inrichten. Doordat alles online staat kunnen uitvaartleiders dag en nacht de beschikbaarheid van diensten opvragen en reserveren, ook via smartphone of tablet.

Opdracht

Snel en efficiënt! Dat is de online tool opdracht tot crematie. Uitvaartleiders kunnen hier alle gegevens van de overledene online invullen in een door het LVC vastgesteld opdrachtformulier.

Bewegwijzering

Door de planning aan de bewegwijzering te koppelen, is het mogelijk gegevens van een uitvaartdienst via beeldschermen weer te geven. Denk hierbij aan schermen in ontvangstruimtes of bij de receptie. Zodoende weten nabestaanden en medewerkers welke dienst in een aula bezig is.

Internetuitzending

Een uitvaartdienst is een laatste eer aan een overledene. Soms kan niet iedereen bij een plechtigheid aanwezig zijn, om welke reden dan ook. Een live-stream uitzending biedt dan uitkomst! Met een live-stream uitzending kan elke plechtigheid live via internet gevolgd worden.

Opname

Verhinderd om de plechtigheid bij te wonen of live te volgen via internet? Of willen de nabestaanden een blijvende herinnering? Dan bestaat er de opnamefunctie tijdens de plechtigheid, waarmee de hele plechtigheid gefilmd en opgenomen wordt. De opnames kunnen desgewenst op een CD of DVD gezet worden.

Download

Naast opnames op een DVD is het ook mogelijk de dienst achteraf te bekijken en/of te downloaden. Nabestaanden kiezen zelf met wie zij de opnames willen delen. Door alleen geselecteerde personen een toegangscode voor de download op Plechtigheid Online te geven wordt de privacy van de nabestaanden gegarandeerd.

Plechtigheid Online is o.a. in gebruik bij:

Contact

Voor vragen of ondersteuning met betrekking tot het gebruik van Plechtigheid Online kunt u contact opnemen het crematorium of uitvaartcentrum.

Voor een DELA locatie kunt u bellen met de DELA klantenservice op: 040 219 91 33.

 

 

Plechtigheid Online is een product van Maximedia.